TIBO STORE

0item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

SUPEROFERTAT

Familja Plus 12 muaj
SUPEROFERTE
Gold 12 muaj
SUPEROFERTE

Gold 12 muaj

$249,00 $219,00
Platinium 12 Muaj
SUPEROFERTE

Platinium 12 Muaj

$299,00 $249,00

PROVO TiBO

Platinium 3 muaj
OFERTE

Platinium 3 muaj

$89,00
$79,00

PERSONAZH ME TiBO

MERR TiBO, SE PA TiBO TI S'BO!

SHËRBIM I DEDIKUAR

Operatorët e TiBO IPTV përgjigjen online për çdo kërkesë, 24 orë në 7 ditë të javës.

Pyet operatorin >

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

Inxhinierët TiBO janë gjithmonë një hap përpara teknologjisë dhe nevojave tuaja.

Boxi TiBO >

MERR TiBO DIREKT NË DYQAN

Gjej online një pikë shitjeje TiBO IPTV që gjendet më afër teje dhe blije në dyqan.

Distributorët >

DËRGESA TË SHPEJTA

Tarifa ekonomike dhe dërgesa brenda 48 orëve.

PRODUKTE TË GARANTUARA

Të gjitha pajisjet TiBO kanë garanci 12 muaj.

SUPORT ONLINE 24/7

Pyesni operatorët tanë për çdo paqartësi.

Regjistro e-mail për të marrë ofertat.