APLIKO PËR NJË LLOGARI FALAS dhe shiko TiBO mobile TV 10 ditë pa pagesë në mobile apo tabletin tuaj

Numri juaj celular është i domosdoshëm për të aktivizuar shërbimin falas TiBO mobile TV.
Brenda pak minutave ju njoftoheni me SMS për username dhe password tuaj personal.
Informacione të detajuara mbi përdorimin e aplikacionit do t'ju dërgohen edhe me email.

VËMENDJE:
Nëse nuk merrni SMS brenda 5 minutave rikonfirmoni të dhënat tuaja me operatorët e Kujdesit të Klientit, online në CHAT.


Shkarkoni aplikacionin

Shiko ofertat për riabonim në TiBO mobile TV

Shiko ofertat me TiBO BOX