0item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Riabonim Premium 3 Muaj

Be the first to review this product

Quick Overview

Riabonimi në paketën Premium me ofertën $ 79.00 nga ($ 89.00) përfshin shërbimet më poshtë për 3 muaj, në pajisjen TiBO box.

 • Live TV me mbi 250 kanale: Digitalb Premium, Supersport, kanale shqiptare dhe kanale të huaja.
 • Falas Shërbimin VOD me mbi 1000 filma on demand.
 • Falas shërbimin Catch up TV me regjistrim automatik 7 ditor të kanaleve.
 • Falas Abonimin TiBO Mobile TV për 3 muaj nga ($ 20.97).
 • $79.00

  Availability: In stock

  Details

  Specifikime teknike për TiBO box dhe aksesorët

  • TiBO box Quadcore mundëson video 4K x quadcore.
  • Lidhet me wireles pa antenë apo me kabëll HDMI i cili përfshihet në paketim.
  • Funksionon si router për të shpërndarë internet wireless në të gjithë ambientin përreth.
  • Është zhvilluar 100% nga inxhinierë të talentuar shqiptarë.
  • Vjen me përmasa vetëm 10cm2, me design tepër elegant për këndin e televizorit tuaj.
  • Lidhja me boxin e kthen televizorin tuaj në një kompjuter inteligjent.
  • Aparati ka 2 porta për USB apo Hard disk të jashtëm.
  • Paketimi i TiBO box Quadcore përfshin telekomandën interaktive me mouse dhe tastierë, pajisjen Bluetooth, ushqyesin dhe fishën HDMI.
  • Telekomanda Interaktive 3 në 1 ofron 3 funksionalitete: mouse, tastier, numra.
  • Shiko më shumë në  Web https://www.tibo.tv/box.
  • Shkarko manualin këtu: Manuali TiBO box Quadcore


  -  Garancia e pajisjes TiBO box është 12 muaj nga data e blerjes.
  - Për shitjet online në www.tibostore.com aplikohet edhe vlera e transportit 16 EUR

  - Klientët ekzistues që duan të ndërrojnë pajisjen e vjetër DualCore me pajisjen e re QuadCore duhet të bëjnë një prej riabonimeve më sipër dhe të paguajnë 50.00 EUR.
  - Abonimi me TiBO box mund të anullohet brenda 10 ditëve nga data e aktivizimit  pa asnjë komision ekstra. Klienti/distributori duhet të argumentojë arsyen e anullimit të     abonimit. Të gjitha kostot shtesë të transportit të pajisjes për kthim merret përsipër nga klienti. 
  - TiBO IPTV nuk merr përsipër asnjë rimbursim për kthime apo anullime pas 10 ditëve nga data e aktivizimit.

  Additional Information

  Manufacturer No
  Zberthimi i Kostove

  TiBO PREMIUM subscription for TV includes:
   

  LIVE TV service offers more then 250 channels Live and TimeShift:

  All the channels of DIGITALB Premium package 

  All the channels of SuperSport platform

  Albanian local and national channels

  International channels 

   

   

  VOD service for FREE offers:

  Free personal video library with over 1,000 events

  Monthly update of the library

  Selection of albanian or english subtitle for movies

  "Parental Control" service for adult programs

   

   

  CATCH UP TV service for FREE offers:

  Self-recorded program of 30 most followed channels for the past 7 days.

   

  TiBO MOBILE TV subscription includes:

  LIVE TV for MobileTV with 50 channels of Digitalb Premium package and Supersport platform.

  VOD for MobileTV with over 1,000 events which is updated every month. Albanian and english subtitles without any extra charge

  “TiBO mobile TV’ application can be opened on any SMART device (mobile, tablet, etc) with Wi Fi or 3G/4G. You can download for free from Google Play or App Store.

  Product Tags

  Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

  1. Be the first to review this product

  Write Your Own Review

  Only registered users can write reviews. Please, log in or register

  This is custom tab. You can add custom tab as an attribute for entire products, or for each categories. You can add CMS content such as sizing guide or videos to enhance product detail.